RosaLinda

RosaLinda nagy fürdőcsoda

2990 Ft
29900 Ft /Kg

 

Hunyd le a szemed, és engedd el magad! Vörös rózsák vesznek körül, édesen illatoznak, mintha a mennyországban lennél. Ezzel az isteni illattal, nem lehet betelni! Pillanatok alatt elfeledteti veled a napi hajszát, újra és újra át szeretnéd élni azokat a mesés perceket, amiket a Rózsaparadicsomban töltöttél. Miközben álmodozol, a finom kakaóvaj lágyan simogat, és nem enged el addig, míg bőröd csodásan puha és bársonyos nem lesz. Selymes, ápolt bőr természetes módon, ugyanakkor garantált kikapcsolódás, és egy feledhetetlen wellness élmény!

  • Kiszerelés: 100 g

Készleten

Kiszerelés

100 g

Cikkszám: 600-101 Kategória:
  • Leírás
  • Összetevők
  • További információk

A 100 g fürdőcsoda 6-9 alkalomra elegendő. Tegyél 2-3 kockát egy kád melegvízbe, várd meg amíg teljesen feloldódik. Fürdéskor bársonyossá és puhává varázsolja a bőröd. Minden bőrtípusra ajánlott! Használata után a kádat ki kell tisztítani! Hűvös és száraz helyen tárolandó! Fogyasztásra nem alkalmas!

Theobroma Cacao Butter, Sodium Bicarbonate, Zea Mays Starch, Citric Acid, Parfüm (Dimethylocta, Citronellol, Eugenol, 3,7-Dimethyl-2,6-octadien-1-al)

Kakaóvaj, szódabikarbóna, kukorica keményítő, citromsó, parfüm (Dimethylocta, Citronellol, Eugenol, 3,7-Dimethyl-2,6-octadien-1-al)

.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„RosaLinda nagy fürdőcsoda” értékelése elsőként