Te megnézted már a dezodorod összetevőit?

Íme, egy olyan natúr termékcsalád, amely 24 órán át, akár extrém helyzetben is „szagtalanít”, és garantáltan kényezteti a bőrödet vegyszermentesen!
Már a használatuk előtt észre fogod venni, akárcsak „A HAB A TORTÁN” vagy nevezhetném RÁADÁSNAK is, hogy a különleges habos-krémes állaguknak köszönhetően szuper jól kenhetőek! Természetes összetevők, plusz egy kis extra is van bennük, mint E-vitamin és Phantenol. ♥ Próbáld ki őket! Számomra nélkülözhetetlenek, hisz nemcsak szagtalanítanak, hanem illatosítanak és ápolnak is. Krémparfümként is kiválóak.

 • Citrony dezodor

  0 out of 5

   

  Ez a dezodor a tisztaság friss és mégis édes illatát hordozza magában. Felemelő, lelkesítő, kellemesen fűszeres, citrusos illata a litsea cubebanak köszönhető. Legszívesebben az egészet magamra kenném, olyan csábító, hogy nem lehet vele betelni. A tégelyt még mindig nem zártam le. Szaglászom és szaglászom… jókedvre derít, elvarázsol, gondtalanságra ösztönöz.

 • Lavendina dezodor

  0 out of 5

   

  A levendula lila. Ennek a dezodornak az illata engem mégis a fehér színre, a szeplőtelen, hófehér, tiszta, friss, ropogó hóra, amely egyben enyhén fűszeres gyógynövényekre emlékeztet. Szűz, fehér, érintetlen, és mégis van valami, ami csábít, nyugtat és felejthetetlen. Nyáron hűsítő, télen nyugtató hatása különleges. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ebben a dezodorban nem fog csalódni!

 • Nelony dezodor

  0 out of 5

  Ez az illat leírhatatlanul édes és erotikus! A hársfa finom kivonata naponta egy újabb és újabb találkára hódít és csábít, olyan, mint a kábítószer. Aki egyszer kipróbálta, az ismét és újra szeretné átélni, épp azért, mert ellenállhatatlan! Lélekmelegítő balzsam szomorúság ellen mindazoknak, akik a természetes, édes illatokat kedvelik, ellenállhatatlanul függővé válhatnak!

 • Kyra dezodor

  0 out of 5

  Álmodtam egy világot, amit pont ilyen illatban képzeltem el! Édes, de nem émelyítő, friss, de nem hideg, forró, de nem csípős. Ananász, sárgadinnye, mangó és babérlevélolajnak köszönhetően egy különleges gyümölcsös, enyhén édes-füstös illat jött létre, ami 24 órán át hatékonyan szagtalanít.